Αρχικά θα πρέπει να συμπληρώσεις υποχρεωτικά την φόρμα επιστροφής που περιέχεται στην παραγγελία σου ή μπορείς να την κατεβάσεις και να την εκτυπώσεις από τον παραπάνω σύνδεσμο.

Θα πρέπει να αποστείλεις το προϊόν μαζί με την πρωτότυπη απόδειξη και τη φόρμα επιστροφής, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή, χωρίς εξαιρέσεις. Η διαδικασία επιστροφής ξεκινά μόλις παραλάβουμε το προϊόν, και εφόσον το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής (δεν είναι κατεστραμμένο, ανοιγμένο κ.ο.κ).

Η απόδειξη πρέπει να περιλαμβάνεται υποχρεωτικά για όλες τις Επιστροφές, χωρίς εξαιρέσεις. Για τις αλλαγές μπορείς να στείλεις αντίγραφο της απόδειξης σου.

Εφόσον επιθυμείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου, έχεις την δυνατότητα να την επιστρέψεις εύκολα στην αρχική συσκευασία εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβες την παραγγελία σου, ακολουθώντας την διαδικασία επιστροφής.Τα προς επιστροφή προϊόντα ταχυδρομούνται με δική σου ευθύνη, οπότε συστήνουμε να είναι καλά συσκευασμένα σε σφραγισμένο δέμα.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση που σου στάλθηκαν. Οποιαδήποτε φθορά ή ζημιά προκληθεί θα έχει σαν αποτέλεσμα την μη αποδοχή της επιστροφής, χωρίς εξαιρέσεις.

Για να επιστραφεί το προϊόν στo ηλεκτρονικό κατάστημα του LeatherBrands, αποστέλλεις το δέμα στην διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 5, Τ.Κ. 50200 ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ  προς LeatherBrands.gr.

Θέλω να γνωρίζω πως παίρνω πίσω τα χρήματα μου στη περίπτωση που επιστρέψω τη παραγγελία μου;

Η διαδικασία επιστροφής ξεκινά μόλις παραλάβουμε το προϊόν, και εφόσον το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις της επιστροφής (δεν είναι κατεστραμμένο, ανοιγμένο με άσχημο τρόπο κλπ). Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται αποκλειστικά με χρέωση του πελάτη. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται ανάλογα με τον τρόπο που έχεις πληρώσει: Εάν έχεις χρησιμοποιήσει πιστωτική κάρτα, το ποσό αντιλογίζεται στον συγκεκριμένο λογαριασμό σου εντός πέντε (5) με έξι (6) εργάσιμων ημερών, ενώ εάν έχεις πληρώσει με μετρητά ή αντικαταβολή, το ποσό πιστώνεται στο τραπεζικό λογαριασμό IBAN που μας έχεις δηλώσει στην φόρμα επιστροφής. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η διαδικασία γίνεται εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Μπορώ να αντικαταστήσω το προϊόν που επιστρέφω με κάτι άλλο;

Φυσικά και μπορείς! Για αλλαγή προϊόντος καλό θα ήταν πρώτα να επικοινωνήσεις με ένα τηλέφωνο στο 24630-81426  ή να στείλεις E-mail στο info@LeatherBrands.gr  ώστε να συνομιλήσεις με το αρμόδιο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας, από Δευτέρα έως και Σάββατο 8 π.μ. – 14:00μ.μ. Εκεί δηλώνεις το προϊόν που σε ενδιαφέρει, και, εφόσον είναι διαθέσιμο, θα γίνει άμεσα η αντικατάσταση. Προσοχή: αλλαγές γίνονται σε τσάντες, ζώνες, παπούτσια, παντόφλες (γυναικείες, ανδρικές) και όχι σε δερμάτινα μπουφάν (Γυναικεία, Ανδρικά).

Η απόδειξη πρέπει να περιλαμβάνεται υποχρεωτικά για όλες τις επιστροφές, χωρίς εξαιρέσεις. Ακόμη, για τις αλλαγές μπορείς να στείλεις αντίγραφο της απόδειξης σου.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση που τα παρέλαβες. Οποιαδήποτε φθορά ή ζημιά προκληθεί θα έχει σαν αποτέλεσμα την μη αποδοχή της επιστροφής, χωρίς εξαιρέσεις.

Αν λείπει κάτι από την παραγγελία μου;

Μας ενημερώνεις άμεσα με ένα τηλεφώνο στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 24630-81426 ή με ένα E-mail στο info@LeatherBrands.gr.

Αν υπάρχει ελαττωματικό προϊόν στην παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία που φεύγει από τα γραφεία του ηλεκτρονικού καταστήματος LeatherBrands.gr ελέγχεται εξονυχιστικά, ωστόσο πάντα υπάρχει η πιθανότητα λάθους. Εάν υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν που παρέλαβες, ή στη συσκευασία (ενδεικτικά: αν η συσκευασία είναι σχισμένη ή βρεγμένη), θα πρέπει να κρατήσεις την συσκευασία ως αποδεικτικό στοιχείο και να επικοινωνήσεις άμεσα μαζί μας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ( 24630-81426, από Δευτέρα έως και Σάββατο 8 π.μ. – 14:00 μ.μ) ή με ένα E-mail στο info@LeatherBrands.gr. Η εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε (ACS COURIER) ή (SPEEDEX COURIER) θα παραλάβει το προϊόν με δικά μας έξοδα.

Σημαντικό

  • Μπορείς να επιστρέψεις το προϊόν που αγόρασες εφόσον είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση, και η συσκευασία του δεν έχει ανοιχτεί με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Ενδύματα στα οποία έχει αφαιρεθεί το ταμπελάκι, ή που έχουν χρησιμοποιηθεί πέραν της διαδικασίας δοκιμής δεν επιστρέφονται.
  • Για λόγους υγιεινής δε γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε δερμάτινα μπουφάν (Γυναικεία, Ανδρικά)
  • Σε περίπτωση επιστροφής, είναι απαραίτητο να υπάρχει και η απόδειξη αγοράς μέσα στο δέμα.
  • Εφόσον δεν τηρούνται κάποιες ή όλες από τις παραπάνω προϋποθέσεις, το  ηλεκτρονικό κατάστημα LeatherBrands.gr έχει δικαίωμα να μην δεχτεί την επιστροφή του συγκεκριμένου προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή, το προϊόν γυρίζει στον αποστολέα του, ο οποίος επιβαρύνεται με τα έξοδα της αποστολής!