1. Εισαγωγή-Γενικές Πληροφορίες

Σας καλωσορίζουμε στον δικτυακό τόπο www.leatherbrands.gr της Εταιρείας με την επωνυμία «Ζωή Καλελή» και το διακριτικό τίτλο «Leather Brands», με έδρα το Δήμο Πτολεμαΐδας, με Α.Φ.Μ 045806550, Δ.Ο.Υ Πτολεμαΐδας και αριθμό ΓΕ.ΜΗ 11035336000, email info@leatherbrands.gr, τηλ. 24630 81426 (στο εξής η «Εταιρεία»), ο οποίος φιλοξενεί το ηλεκτρονικό κατάστημα με την εμπορική ονομασία «Leather Brands» (στο εξής το «e-shop» ή το «Leather Brands» ή/και «ηλεκτρονικό κατάστημα») που ανήκει στην Εταιρεία.

Οι παρόντες όροι χρήσης αφορούν τον απλό επισκέπτη, το εγγεγραμμένο μέλος, τον χρήστη που συναλλάσσεται μαζί μας με κάθε τρόπο, όπως με τη χρήση της φόρμας επικοινωνίας ή εγγράφεται στο Newsletter και τον καταναλωτή/αγοραστή που επιθυμεί να αγοράσει τα προϊόντα που εκθέτουμε και προσφέρουμε προς πώληση μέσω του Διαδικτύου, όπως είδη ένδυσης, αξεσουάρ ένδυσης, γουναρικά με έμφαση στα δερμάτινα ενδύματα και είδη.

Σε περίπτωση που υποβάλετε παραγγελία μέσω του Leather Brands, μετά την επιβεβαίωση ότι η εν λόγω παραγγελία έγινε αποδεκτή, θα καταρτιστεί σύμβαση πώλησης μεταξύ εσάς και της Εταιρείας, η οποία θα διέπεται από τους παρόντες Όρους, περιλαμβανομένων των Όρων αγορών που αναφέρονται παρακάτω στο κεφάλαιο 2.

Σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους ακόλουθους όρους, οι οποίοι αποτελούν ενιαίο σύνολο με τους Όρους Αγοράς, την Πολιτική Απορρήτου και την Πολιτική Cookies πριν εισέλθετε στα Leather Brands και κάνετε χρήση των υπηρεσιών του ή προβείτε σε αγορές στο e-shop, καθώς επίσης όταν αποκτάτε πρόσβαση στο περιεχόμενο του Leather Brands που περιλαμβάνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, Instagram.

Σε περίπτωση διαφωνίας σας με κάποιο όρο, παρακαλείστε να μην κάνετε χρήση του δικτυακού τόπου, διαφορετικά συνεπάγεται ότι διαβάσατε και αποδέχεστε τους παρόντες όρους.

Με την αποδοχή των παρόντων όρων δηλώνετε ρητά ότι έχετε συμπληρώσει την ηλικία που σας επιτρέπει τη νόμιμη δέσμευση από τους παρόντες όρους και τα στοιχεία σας είναι ακριβή.

Οι πληροφορίες που περιέχονται στο e-shop και αφορούν την Εταιρεία και τα προϊόντα της είναι αληθείς και έγκυρες, ενώ επικαιροποιούνται διαρκώς, με την επιφύλαξη τυχόν ακούσιων λαθών που οφείλονται σε μη προβλέψιμους τεχνικούς λόγους.

2. Όροι αγορών

Η Εταιρεία λαμβάνει και εκτελεί παραγγελίες μέσω του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος, με κάθε ηλεκτρονικό μέσο (όπως email), καθώς και μέσω τηλεφώνου.

Οι συναλλαγές εντός του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διέπονται από την ισχύουσα Ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία, όπως εκάστοτε ισχύει και μεταξύ των οποίων το Ν. 2251/1994, το ΠΔ 131/2003 και τον Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο (στο εξής «Όροι Αγορών»).

2.1 Τα προϊόντα μας

Το Leather Brands διαθέτει προς πώληση σε καταναλωτές (B2C) προϊόντα της Εταιρείας τα οποία εκθέτει στον παρόντα δικτυακό τόπο.  Τα προϊόντα αυτά αφορούν γυναικεία ή ανδρικά είδη ένδυσης-υπόδησης, αξεσουάρ ένδυσης, γουναρικά με έμφαση στα δερμάτινα ενδύματα και είδη.

Όλες οι τιμές των προϊόντων αναγράφονται σε Ευρώ (€) και περιλαμβάνουν τον αναλογούντα Φ.Π.Α. H εταιρία LeatherBrands δύναται να διαμορφώνει ελεύθερα την τιμολογιακή του πολιτική, το είδος των προσφορών ή το ποσό των εκπτώσεων, καθώς και να επιλέγει κατά τη διακριτική του ευχέρεια τα προϊόντα που θα διαθέτει προς πώληση, προσθέτοντας νέα ή αφαιρώντας υπάρχοντα από τους καταλόγους του, κατά την απόλυτη κρίση του, χωρίς υποχρέωση προηγούμενης ενημέρωσης ή λήψης συγκατάθεσης.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν με ρεαλισμό και κάθε δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα μας με τη λήψη των κατάλληλων τεχνικών μέτρων, με την επιφύλαξη όμως τυχόν τεχνικών ελλείψεων απεικόνισης που έχουν προκύψει ακούσια ή εξαιτίας διαφορετικής φωτογραφικής λήψης.

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να διασφαλίσουμε ότι το LeatherBrands αντικατοπτρίζει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας, εντούτοις ενδέχεται ένα προϊόν που εμφανίζεται στον κατάλογο να μην είναι διαθέσιμο, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας, προς αγορά.

2.2. Σύμβαση Πώλησης

Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο LeatherBrands δεν μπορούν να θεωρηθούν δεσμευτική σύμβαση, παρά μόνο πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Διατηρούμε το δικαίωμα να επαληθεύσουμε μια παραγγελία ή να αρνηθούμε κατά τη διακριτική μας ευχέρεια να την αποδεχτούμε σιωπηρά μετά την παρέλευση επτά (7) ημερών από την υποβολή της χωρίς να αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε ευθύνη. Ενδεικτικοί λόγοι για την απόρριψη της παραγγελίας είναι η μη έγκριση της πληρωμής, η έλλειψη διαθεσιμότητας του προϊόντος ή η υποβολή της παραγγελίας με αυτοματοποιημένη συσκευή ή μέσο. Στην περίπτωση της ακύρωσης παραγγελίας επιστρέφονται τυχόν ποσά που καταβλήθηκαν.

2.3 Παραγγελία

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό e-mail το οποίο θα περιέχει τον κωδικό παρακολούθησης του ιστορικού της παραγγελίας σε πραγματικό χρόνο, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν την κατάσταση της παραγγελίας τους απευθείας μέσω του Λογαριασμού τους.

2.4 Αποστολή- έξοδα αποστολής-Τόπος και χρόνος παράδοσης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα LeatherBrands.gr αποστέλλει τα προϊόντα του σε όλη την Ελληνική επικράτεια & την Κύπρο.Τόπος παράδοσης είναι η ταχυδρομική διεύθυνση που δηλώνεται κατά την παραγγελία των προϊόντων.

Η αποστολή των προϊόντων είναι ΔΩΡΕΑΝ  για αγορές εντός Ελλάδος άνω των 65€, ενώ ισχύει αντίστοιχη χρέωση τους κόστους μεταφορικών τρία (4) σε κάθε άλλη περίπτωση.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω της της συνεργαζόμενης εταιρείας courier, της οποίας το online σύστημα συνδέεται με το σύστημα της τιμολόγησης της Εταιρείας μας.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μας ποικίλλει και υπολογίζεται από την καταχώρηση της παραγγελίας και την ολοκλήρωση της επεξεργασίας της, ενώ λόγοι που δεν ανάγονται στην ευθύνη μας όπως τυχηρά γεγονότα, έκτακτοι λόγοι και ανωτέρα βία (όπως ακραία καιρικά φαινόμενα, υγειονομική κρίση, απεργίες κ.ο.κ.) μπορεί να καθυστερήσουν την παραλαβή.

Στην περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση μας, δικαιούστε να ακυρώσετε την παραγγελία, οπότε θα σας επιστρέψουμε τυχόν χρήματα που έχετε καταβάλλει, επικοινωνώντας με την Εταιρεία μας στο τηλέφωνο 24630 81426 ή στο E-mail info@leatherbrands.gr.

2.5 Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω αποδεκτούς τρόπους πληρωμής που διατίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

Αντικαταβολή για Ελλάδα: Πληρώνετε μετρητοίς το προϊόν κατά την παραλαβή του από τον ταχυμεταφορέα στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Η αντικαταβολή είναι αποδεκτή σε όλα τα προϊόντα. Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στο ποσό των Τριών ευρώ (3€)

Με πιστωτική κάρτα Visa και Mastercard: Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με χρήση της πιστωτικής σας. Οι συναλλαγές σας θα γίνουν μέσω του συστήματος της Τράπεζας Πειραιώς με την μέθοδο της ανακατεύθυνσης (redirection) με τη χρήση συστημάτων online ασφαλείας (RSA Encryption), συμπληρώνοντας στο περιβάλλον της αντίστοιχης τράπεζας τα απαραίτητα πεδία: αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και CCV. Η επεξεργασία των στοιχείων της κάρτας σας γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την εξόφληση των προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο πλαίσιο της μεταξύ μας συναλλαγής, χωρίς να αποθηκεύονται τα στοιχεία της κάρτας σας, τα οποία θα πρέπει να δηλώνετε εκ νέου σε κάθε συναλλαγή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου και την Πολιτική Cookies του Leather Brands.

Μέσω Viva Wallet: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το Viva Wallet για της αγορές σας χωρίς εισαγωγή στοιχείων πιστωτικής κάρτας. Οι συναλλαγές σας θα γίνουν με την μέθοδο της ανακατεύθυνσης (redirection) που συνεπάγεται ότι το LeatherBrands δεν αποθηκεύει τα δεδομένα της κάρτα σας ή του τραπεζικού λογαριασμού σας.

2.5.1 Ηλεκτρονική τιμολόγηση

Το LeatherBrands.gr σε πολλές περιπτώσεις αποστέλλει το παραστατικό ηλεκτρονικά έχοντας ως στόχο κατάργηση της εκτύπωσης των παραστατικών πώλησης σε χαρτί στον αντισυμβαλλόμενο που είναι ο λήπτης της παροχής υπηρεσίας ή του εμπορεύματος. Ο λήπτης μπορεί να είναι επιχείρηση ή ιδιώτης.
Η ηλεκτρονική τιμολόγηση βασίζεται στο άρθρο 1 του Ν.3193/2003 (Φ.Ε.Κ 266/Α’/20.11.2003), στο άρθρο 18/α παρ. 5 έως 9 και 10 έως 15).
Στα ανωτέρω, ενσωματώθηκαν οι διατάξεις της 6ης κοινοτικής οδηγίας για την ηλεκτρονική τιμολόγηση που περιλάμβανε αρχικά την:
Διαβίβαση παραστατικών πώλησης
Αποθήκευση παραστατικών πώλησης και αποθήκευση τιμολογίων .
Το επίτευγμα της ηλεκτρονικής τιμολόγησης είναι :
Η εξοικονόμηση χρόνου στις επιχείρησες
Η αμεσότητα πληροφόρησης στις επιχειρήσεις
Η αποφυγή λαθών από την καταχώρησης (data entry) παραστατικών
Η εξοικονόμηση των φυσικών πόρων από την καταστροφή δέντρων για χαρτοπολτό
Η μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος
Η αμεσότητα στην πληροφόρηση του κράτους για φόρους
Η αποφυγή της σπατάλης για χώρους που διατηρούσαν φυσικό αρχείο με χαρτιά και φακέλους (έντυπα, τιμολόγια)
Η διευκόλυνση στον κρατικό έλεγχο στα παραστατικά

2.6  Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την αγορά προϊόντων μέσω του Leather Brands επιστρέφοντας αυτά χωρίς καμία αιτιολογία εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους κατά την οποία τα προϊόντα βρίσκονται στη φυσική κατοχή σας. Εάν η λήξη της προθεσμίας συμπίπτει με Σαββατοκύριακο ή επίσημη αργία, η άνω προθεσμία παρατείνεται μέχρι την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του άριστη κατάσταση (δεν έχει φορεθεί και δεν έχει αλλοιωθεί), ενώ επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής τα οποία είναι 5€ εντός Ελλάδος με την προϋπόθεση ότι το δέμα θα επιστραφεί με τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Τα 5 αυτά ευρώ θα συμψηφιστούν από την Εταιρεία μας από το συνολικό ποσό της επιστροφής. Εάν επιθυμείτε να στείλετε το δέμα με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών, της επιλογής σας, τότε το κόστος διαμορφώνεται βάση της τιμολογιακής πολιτικής της εκάστοτε εταιρείας courier το οποίο αναλαμβάνετε εξ ολοκλήρου.

Τρόπος άσκησης δικαιώματος υπαναχώρησης: Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, υποχρεούστε εντός της προθεσμίας ασκήσεως του σύμφωνα με τα ανωτέρω, να μας ενημερώσετε για την υπαναχώρηση από την Σύμβαση Πώλησης που έχουμε συνάψει, με ρητή δήλωση σας την οποία μπορείτε να μας απευθύνετε ως εξής :

Με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση στο κεντρικό κατάστημα: Μ Αλεξάνδρου 5, Πτολεμαΐδα Τ.Κ 50200

Me email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@leatherbrands.gr

Με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 24630 81426

Με την εκτύπωση, συμπλήρωση και αποστολή με έναν από τους παραπάνω τρόπους της φόρμας με τίτλο «ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ /ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ» την οποία θα βρείτε εδώ για λόγους διευκόλυνση σας.

Για να πραγματοποιήσετε επιστροφή προϊόντος με την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ακολουθήσετε τη διαδικασία που περιγράφεται πιο κάτω στην παράγραφο 2.10. Τα προϊόντα επιστρέφονται εντός της προβλεπόμενης ως άνω προθεσμίας στην ταχυδρομική διεύθυνση της εταιρίας μας οδός (Μ. Αλεξάνδρου 5, Πτολεμαΐδα, Τ.Κ 50200)

Διευκρινίζεται ότι οφείλετε να επιστρέψετε και τα τυχόν προϊόντα, μαζί με το βασικό προϊόν από την αγορά του οποίου υπαναχωρείτε, τα οποία έχετε αγοράσει με έκπτωση ή προσφορά οφειλόμενη στην αγορά του αρχικού προϊόντος, διαφορετικά δεν παράγεται καμία υποχρέωση εις βάρος μας, δεδομένου ότι η υπαναχώρηση λογίζεται ως μη ασκηθείσα.

Σε κάθε περίπτωση σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με συστημένο δέμα με δηλωμένη αξία την πραγματική αξία του προϊόντος, έτσι ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας.

2.7  Επιστροφή

Το LeatherBrands επιτρέπει την επιστροφή προϊόντων, εκτός των δερμάτινων ρούχων-μπουφάν. Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων είναι απαραίτητο να εκτυπώσετε, να συμπληρώσετε και να στείλετε μαζί με το προϊόν την φόρμα την οποία θα βρείτε εδώ και την απόδειξη πληρωμής ή το τιμολόγιο αγοράς.

Οι περιπτώσεις που επιτρέπονται οι επιστροφές προϊόντων είναι οι ακόλουθες:

(α) Αλλαγές

Σε περίπτωση αλλαγής ενός προϊόντος, το κόστος αναλαμβάνεται από τον καταναλωτή. Πιο αναλυτικά, ο πελάτης επιβαρύνεται με την χρέωση της μεταφορικής υπηρεσίας την οποία θα επιλέξει προς την Εταιρεία μας, αλλά και το κόστος αποστολής από την Εταιρεία πίσω στον καταναλωτή. τονίζεται ακόμη πως, το προϊόν μπορεί να αντικατασταθεί μέσα στο χρονικό περιθώριο των τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών.

Διευκρινίζεται ότι η δυνατότητα υπολογισμού του μεγέθους παρέχεται από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.leatherbrands.gr μόνο για λόγους διευκόλυνσης στην επιλογή του επιθυμητού προϊόντος και παρέχεται μόνο συμβουλευτικά. Η ευθύνη της ορθής επιλογής του κατάλληλου νούμερου ανήκει στον πελάτη.

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι εξακριβωμένα λανθασμένο, δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας, σας μπορείτε να το επιστρέψετε πίσω σε εμάς, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών  από την ημερομηνία παραλαβής του χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών ή ακόμη και να γίνει επιστροφή χρημάτων.

H επιστροφή προϊόντων γίνεται μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το αντίστοιχο τμήμα της Εταιρείας στο τηλέφωνο 24630 81426 (9πμ-2μμ Δευτέρα έως Σάββατο).

(β) Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

Σε περιπτώσεις ελαττωματικών προϊόντων που οφείλονται εξακριβωμένα, κατόπιν ελέγχου που διενεργούμε, σε κατασκευαστικό λάθος ή στην ποιότητα των υλικών και εφόσον δεν έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα των τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους, αυτά επιστρέφονται με την διαδικασία που περιγράφεται στην παράγραφο (α).

Η Εταιρεία μετά από έλεγχο για τη διακρίβωση του ελαττώματος,  καλύπτει το κόστος επιστροφής και αποστολής εκ νέου του μη ελαττωματικού προϊόντος, εφόσον η επιστροφή και η αποστολή του νέου πραγματοποιηθούν μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier, εκτός εάν δηλώσετε ότι επιθυμείτε διαφορετική εταιρεία ταχυμεταφοράς, οπότε θα αναλάβετε το σχετικό κόστος.

Σε κάθε περίπτωση το προϊόν δεν θα πρέπει να έχει φορεθεί, ή χρησιμοποιηθεί.

Η αντικατάσταση προϊόντος, εφόσον επιθυμείτε, τελεί υπό την προϋπόθεση της διαθεσιμότητας του σωστού ή μη ελαττωματικού στα καταστήματα μας κατά το χρόνο που μας ενημερώνετε σχετικά, σε διαφορετική περίπτωση θα επιστρέψουμε τα χρήματα, σύμφωνα με όσα ορίζονται παρακάτω (υπό γ).

Δεν θεωρούνται ελαττωματικά τα προϊόντα που έχουν υποστεί φθορά εξαιτίας κακής χρήσης ή οφειλόμενης σε αμέλεια, όπως στην περίπτωση που δεν τηρήθηκαν οι οδηγίες καθαριότητας ή εξαιτίας ατυχήματος (φωτιά, έκθεση σε καυστικές ουσίες, αιχμηρά αντικείμενα κ.ο.κ.)

(γ) Ακύρωση Παραγγελίας

Αν θελήσετε να ακυρώσετε μία παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας εντός δύο ωρών από την στιγμή της παραγγελίας στέλνοντας μας ένα email στο info@leatherbrands.gr. Μετά την ακύρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε σχετικό email που θα επιβεβαιώνει την ακύρωση της, αλλά και οδηγίες σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων σας σε περίπτωση που έχετε διεκπεραιώσει την παραγγελία σας με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Επιστροφή χρημάτων : Χρειάζεται να τονιστεί πως στο ηλεκτρονικό κατάστημα LeatherBrands.gr μετά την υποβολή της παραγγελίας σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι αποδέχεστε τον όρο για την αγορά του προϊόντος, στον οποίο αναφέρεται πως η εταιρία μας δύναται να αρνηθεί την όποια επιστροφή χρημάτων προς τον καταναλωτή. Αυτό που επιτρέπεται είναι η αλλαγή του αγορασμένου προϊόντος χωρίς κάποια επιβάρυνση μεταφορικών εξόδων. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας θα πρέπει πριν την αποστολή σας να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 24630 81426 ή να μας στείλετε e-mail στο info@leatherbrands.gr.

2.8  Οδηγίες συντήρησης των προϊόντων

Στις ετικέτες των προϊόντων αναγράφονται οδηγίες συντήρησης και καθαρισμού των δερμάτινων προϊόντων, τις οποίες συστήνουμε να ακολουθείτε, χωρίς να ευθυνόμαστε για φθορές που οφείλονται σε τυχόν αντίθετο χειρισμό με τις οδηγίες ή ατυχήματα.

3. Πνευματική – Βιομηχανική Ιδιοκτησία – Απαγόρευση Αναδημοσίευσης

Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου, όπως ενδεικτικά οι εικόνες και γραφικά, το φωτογραφικό υλικό, σχέδια, οι κατάλογοι προϊόντων, κείμενα, το λογισμικό, περιλαμβανομένου του γενικού σχεδιασμού του κ.ο.κ. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας με την επωνυμία «Καλελή Ζωή & Σια ΟΕ» και το διακριτικό τίτλο «LEATHERBRANDS», email info@leatherbrands.gr, τηλ. 24630 81426, καθώς επίσης πνευματική ιδιοκτησία τρίτων μετά από σχετική άδεια χρήσης ή και προστατευμένα δικαιώματα βάσης δεδομένων, σύμφωνα με το ισχύον ευρωπαϊκό και εθνικό νομοθετικό πλαίσιο (Ν. 2121/1993) και τις διεθνείς συμβάσεις.

Η χρήση τους στον παρόντα δικτυακό τόπο δεν παρέχει σε καμία περίπτωση άδεια μεταπώλησης ή οποιασδήποτε εμπορικής χρήσης ή άδεια λήψης του περιεχομένου και του κώδικα του συνολικά ή τμηματικά, παρά μόνο επιτρέπεται για αυστηρά προσωπική χρήση.

Τα εμπορικά σήματα, λογότυπα, επωνυμίες, διακριτικοί τίτλοι που εμφανίζονται παραμένουν προστατευμένη αποκλειστική ιδιοκτησία της Εταιρείας χωρίς να επιτρέπεται η χρήση, αντιγραφή, αναδημοσίευση, μεταφόρτωση, ανάρτηση, μετάδοση, διανομή ή τροποποίηση τους με οποιονδήποτε τρόπο.

Η αναπαραγωγή τμήματος ή του συνόλου του περιεχομένου, η ανακοίνωση, κοινοποίηση, δημοσίευση, μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση με οποιοδήποτε τρόπο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης άδειας της Εταιρείας ή οποιαδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

4. Σύνδεσμοι τρίτων

Ο δικτυακός τόπος www.leatherbrands.gr  δύναται να παρέχει για τη διευκόλυνση των χρηστών συνδέσμους (links, hyperlinks, banners) σε τρίτα δικτυακά sites, το συνολικό περιεχόμενο των οποίων δεν ελέγχεται με κανένα τρόπο από την Εταιρεία. Οι δικτυακοί τόποι διαθέτουν όρους χρήσης και προστασίας προσωπικών δεδομένων, τους οποίους καλούνται να διαβάζουν προηγουμένως οι επισκέπτες αυτών. Η περιήγηση των χρηστών σε αυτούς γίνεται αποκλειστικά και μόνο με δική τους ευθύνη. Η Εταιρεία δεν αναλαμβάνει ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί από την χρήση συνδέσμων ή υπερσυνδέσμων σε τρίτους δικτυακούς τόπους.

5. SOCIAL MEDIA

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να ακολουθείτε τους λογαριασμούς που διατηρεί η Εταιρεία στο Facebook και το Instagram για να ενημερώνεστε για προωθητικές ενέργειες ή να υποβάλλετε τα σχόλιά σας, χωρίς να αποκτούμε πρόσβαση στους προσωπικούς σας λογαριασμούς, ούτε να μπορούμε να ελέγχουμε αυτές τις υπηρεσίες, ως προς τις οποίες ισχύουν οι οικείοι όροι χρήσης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων και επομένως χωρίς να ευθυνόμαστε για τις πράξεις ή/και παραλείψεις των ανωτέρω παρόχων υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης.

6. Αλλαγές στην ιστοσελίδα

Η Εταιρεία δύναται να τροποποιεί ή και να καταργεί οποιοδήποτε τμήμα ή ολόκληρο το περιεχόμενο του Leather Brands, περιλαμβανομένων των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω του δικτυακού της τόπου, κατά τη διακριτική ευχέρειά της, ή προκειμένου να συμμορφωθεί με νομοθετικές διατάξεις και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των χρηστών. Οι αλλαγές θα ισχύουν από την ημερομηνία ανάρτησής τους στο Leather Brands χωρίς να καταλαμβάνουν παραγγελίες που διενεργήθηκαν πριν την ημερομηνία αυτή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση σχετικά με τις αλλαγές μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ 24630 81426 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του LeatherBrands.

7. Ασφάλεια συναλλαγών και προστασία προσωπικών δεδομένων

Η Εταιρεία σέβεται την Ιδιωτικότητα και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να εφαρμόζει η ίδια και οι επιλεγμένοι συνεργάτες της κάθε κατάλληλο τεχνικό και οργανωτικό μέτρο, ώστε να παρέχει την νομίμως προβλεπόμενη ασφάλεια ηλεκτρονικών συναλλαγών και δεδομένων (προσωπικών ή μη) που συλλέγει και επεξεργάζεται, ώστε οι συναλλαγές σας μέσω του e-shop να είναι ασφαλείς και απόρρητες, όπως με τη μέθοδο της κρυπτογράφησης των αναγνωριστικών στοιχείων σύνδεσης (password) στον δικτυακό μας τόπο. Για το σκοπό αυτό οι απαιτούμενες ενέργειες  πραγματοποιούνται από εξουσιοδοτημένα πρόσωπα που δεσμεύονται με την υποχρέωση τήρησης εμπιστευτικότητας και διασφάλισης του απορρήτου.

Η χρήση του δικτυακού τόπου, καθώς και των υπηρεσιών που παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη, προϋποθέτει την συμφωνία του με την Πολιτική Απορρήτου. Για περισσότερες πληροφορίες σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά το περιεχόμενο της Πολιτικής Απορρήτου που είναι δημοσιευμένο στον παρόντα δικτυακό τόπο.

8. Πολιτική Cookies

Ο δικτυακός τόπος της Εταιρείας μπορεί να χρησιμοποιεί cookies και συναφείς τεχνολογίες, καθώς και να διαφημίζεται σε ιστοσελίδες τρίτων. Η εγκατάσταση των cookies πραγματοποιείται μετά από κατάλληλη ενημέρωση του καταναλωτή και επί τη βάσει της συγκατάθεσης του, σύμφωνα με τον νόμο και τις σχετικές οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την Πολιτική Cookies, η οποία είναι διαθέσιμη στον παρόν δικτυακό τόπο.

9. Newsletter

Μπορείτε, εφόσον το επιθυμείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία αποστολής ενημερωτικών δελτίων (newsletter) του Leather Brands, ώστε να ενημερώνεστε για τα νέα, τις διαφημίσεις και να επωφελείστε από προσφορές, χωρίς να απαιτείται η εγγραφή αυτή για οποιαδήποτε συναλλαγή σας με το Leather Brands. Η εγγραφή σας και η διαχείριση των στοιχείων σας διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου.

Οποιαδήποτε στιγμή, εύκολα και απλά μπορείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής newsletters, χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που εμφανίζεται στα ενημερωτικά emails που λαμβάνετε. Με τον τρόπο αυτό ανακαλείτε τη συγκατάθεσή σας για τη μελλοντική αποστολή διαφημιστικού υλικού, χωρίς να θίγεται αναδρομικά η εγκυρότητα της μέχρι την ανάκληση αποστολής newsletter.

10.Επίλυση Διαφορών

Οι παρόντες Όροι διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο. Για κάθε τυχόν διαφορά σε σχέση με τους παρόντες Όρους, τα μέρη συμφωνούν ότι θα καταβάλλουν προσπάθεια φιλικής επίλυσης σε πνεύμα αμοιβαίου σεβασμού μέσω της προσφυγής τους σε εξωδικαστικό μηχανισμό επίλυσης της οποιασδήποτε διαφοράς.

Παρέχεται η δυνατότητα Εναλλακτικής Επίλυσης καταναλωτικών Διαφορών (ΕΕΔ) που έχουν προκύψει από συμβάσεις ηλεκτρονικής πώλησης προϊόντων ή παροχής υπηρεσιών κάνοντας χρήση των καταχωρημένων φορέων ΕΕΔ στο Μητρώο σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση 70330/2015.

Έχετε τη δυνατότητα να υποβάλλετε καταγγελία στην πανενωσιακή πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης καταναλωτικών Διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ), σε εφαρμογή διατάξεων του Κανονισμού (ΕΕ) 524/2013 μέσω του συνδέσμου https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage .

11. Τροποποίηση Όρων Χρήσης

Η Εταιρεία δύναται, όποτε κρίνει αναγκαίο και κατά τη διακριτική της ευχέρεια να τροποποιεί τους παρόντες Όρους Χρήσης, για λόγους συμμόρφωσης με νομοθετικές διατάξεις, ή βελτιστοποίησης των υπηρεσιών της. Για το λόγο αυτό καλείστε να ελέγχετε την παρούσα σελίδα κάθε φορά που επισκέπτεστε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας. Τυχόν μεταβολές θα αναρτώνται στον παρόντα δικτυακό τόπο με ένδειξη της ημερομηνίας τροποποίησης.

12. Λοιποί όροι

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες.

Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο με δικαστική απόφαση παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Το παρόν αποτελεί συνολική συμφωνία μεταξύ του LeatherBrands και του επισκέπτη/χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς.

Καμία καθυστέρηση, αμέλεια της Εταιρείας στην επιβολή της τήρησης κάποιου όρου από τον χρήστη, δεν αποτελεί παραίτηση ούτε βλάπτει προβλεπόμενο στην παρούσα  δικαίωμα της.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε αποστείλατε ηλεκτρονική επιστολή στην αντίστοιχη πλατφόρμα επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας.