Επώνυμη ή Οικονομική Τσάντα; Συγκρίνετε Τύπο, Υλικό & Τιμή

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν αγοράσεις μια επώνυμη τσάντα!

Αξίζει να επενδύσω σε μια ακριβή τσάντα κάποιου επώνυμου brand; Σε τι διαφέρει από μια απλή τσάντα; Πως θα επιβεβαιώσω ότι μια επώνυμη τσάντα είναι αυθεντική;

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όλοι αυτοί οι προβληματισμοί σας δυσκολεύουν κατά την διαδικασία της αγοράς μιας επώνυμης τσάντας. Ας δούμε, όμως, ποια κριτήρια μπορούν να σας βοηθήσουν στο να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Η αγορά μιας επώνυμης τσάντας, σημαίνει πως θα πρέπει να πληρώσετε ένα ποσό, που συχνά είναι αρκετά μεγάλο. Γι’ αυτό το λόγο η κατάλληλη έρευνα πριν την αγορά, είναι απαραίτητη. Είναι σημαντικό η τσάντα που θα αγοράσετε να φέρει όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις και πιστοποιητικά της εκάστοτε επωνυμίας. Ακόμη κι όταν εμπιστεύεστε ένα ασφαλές eshop για τις αγορές σας, θα πρέπει να ελέγχετε η αυθεντικότητα των brands. Έτσι θα εξασφαλίσετε πως τα χρήματα αντιστοιχούν στο προϊόν που θα αγοράσετε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, υπάρχει εσωτερικά της τσάντας ειδικό καρτελάκι επωνυμίας.

Μια επώνυμη brand τσάντα, πλέον, αποτελεί μια επένδυση με εγγυημένη απόδοση. Αν μάλιστα θέλετε να επενδύσετε σε μια καλύτερης ποιότητας τσάντας, τότε σίγουρα αξίζει να συνεχίσετε να διαβάζετε αυτό το άρθρο! Ανάλογα με το τι ψάχνετε και την χρηστικότητα της τσάντας, αλλάζουν τα στοιχεία, τα χαρακτηριστικά και η ποιότητα της, οπότε αντιστοίχως και το κόστος της. Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε το είδος της τσάντας που θέλετε να αποκτήσετε. Έτσι θα περιορίσετε τις επιλογές και θα κάνετε ευκολότερη την σύγκριση μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών. Μια τσάντα ώμου για καθημερινή χρήση είναι η ιδανική λύση για να αξιοποιήσετε τα χρήματα σας. Όμως, θα πρέπει να προσέξετε τις λεπτομέρειες! Σε μια τεράστια γκάμα τσαντών, οι τιμές διαφέρουν. Γι’ αυτό τονίζουμε πως η ποιότητα των υλικών, αλλά και η επωνυμία είναι τα στοιχεία που διαφοροποιούν το κόστος κάθε τσάντας.

Επώνυμη ή Οικονομική Τσάντα; Συγκρίνετε Τύπο, Υλικό & Τιμή | Δερμάτινα

Τι πρέπει να προσέξω πριν επενδύσω σε μια επώνυμη τσάντα;

Στο eshop μας θα βρείτε δερμάτινες επώνυμες τσάντες ValentinoTous και άλλες. Το δέρμα είναι ένα υλικό που σίγουρα επηρεάζει την τιμή, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί μια εγγυημένη επιλογή. Το συναντάμε κυρίως σε μεγάλες τσάντες ώμου που αφορούν καθημερινή χρήση και μπορούν να αντέξουν περισσότερο βάρος. Τα τελευταία χρόνια όμως, οι νέοι κανόνες δεοντολογίας επιβάλλουν την μείωση παραγωγής δερμάτινων προϊόντων. Έτσι ο κάθε οίκος παρουσίασε εναλλακτικές επιλογές, εξαιρετικής απόδοσης. Οι περισσότερες τσάντες πλέον, αποτελούνται από συνθετικό δέρμα υψηλής ποιότητας. Όπως η αγαπημένη σειρά Tous La Rue New ή η ελληνικές τσάντες FRNC, που είναι μια fashion επιλογή σε αρκετά προσιτή τιμή λόγω των παραπάνω στοιχείων. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που παρατηρεί κανείς, είναι σίγουρα το φινίρισμα -η γυαλάδα- που έχει η κάθε τσάντα. Κάτι που αποδεικνύει την γνησιότητα της κάθε μάρκας. Σίγουρα τα μεταλλικά στοιχεία θα πρέπει να είναι εξαιρετικής ποιότητας, αφού αποτελούν λειτουργικά στοιχεία. Ωστόσο το διάσημο brand LaTour Eiffel χρησιμοποιεί σε κάποιες σειρές του ένα εντελώς διαφορετικό υλικό, τον καμβά. Ένα στιβαρό υλικό, ανθεκτικό στο βάρος και χωρίς να εμφανίζει εκδορές από την καθημερινή χρήση. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον ενώ έχει ιδιαίτερη προσαρμογή και ευελιξία κατά την κατασκευή του.

Σε τι διαφέρουν οι τσάντες LeatherBrands;

Αν είστε άτομο που θέλει να έχει μια τεράστια συλλογή από τσάντες, τότε καλύτερα να ακολουθήσετε πιο έξυπνες και οικονομικές αγορές. Στο eshop του LeatherBrands φροντίσαμε να σας παρουσιάσουμε όλες τις επιλογές. Θα βρείτε ιταλικές δερμάτινες τσάντες, που φέρουν την πιστοποίηση γνησιότητας του δέρματος τους, στα πιο μοντέρνα σχέδια. Η βασική διαφορά μεταξύ τους, δεν είναι άλλη από την επωνυμία του brand. Η εξαιρετική ποιότητα των υλικών τους, κάνουν τα προϊόντα μας να μην έχουν να ζηλέψουν τίποτα από μια επώνυμη τσάντα. Μπορεί να μην έχουν την υπογραφή ενός δημοφιλή οίκου, όμως προσέξαμε ιδιαιτέρως τις ποιότητες και τις λεπτομέρειες κάθε στοιχείου τους.

Μια επένδυση, ειδικά όταν γίνεται πρώτη φορά, είναι πολύ σημαντικό να στηρίζεται στην διαχρονικότητα. Η τσάντα αποτελεί ένα χρηστικό, αλλά και γοητευτικό κομμάτι της καθημερινότητας μας. Υπάρχουν άπειρα σχέδια, μεγέθη & χρώματα που μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό μοντέλο σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Εμείς εντοπίσαμε τις καλύτερες επιλογές σε brand και no name τσάντες που ταιριάζουν σε κάθε στυλ. Μην ξεχάντε πως πάντοτε, αξίζει να επενδύσετε σε μια τσάντα που αποτελούσε το όνειρο σας!